Wednesday, September 16, 2009

Last Meeloo's EDM Show on citybeatradio.org



TONIGHT, September the 16th, Starting @ 22:00 GMT / 00:00 RO Time

Last Meeloo's EDM Show on Citybeatradio

Unfortunately, this will be my last show on Citybeat since the radio will close due to the fact that the owners of the station decided to pursue new projects and careers in the music industry.

Let's all get together tonight and wish them "Good luck" in their new endeavors and say a well-deserved "Thank you" for the last three years of quality music they provided us.

Wednesday, September 9, 2009

Meeloo's EDM show on citybeatradio.org - SHOW #45



Wednesday, September the 9th, Starting @ 22:00 GMT / 00:00 RO Time

Meeloo's EDM Show

presents:

Meeloox - Pimp city

In support of:



TUNE IN!

[12.09] Autumn Bass @ Frame

Friday, September 4, 2009

[11.09] Lebrosk, VRT, Meeloox @ Baraka



Smoking Cool Cat Party with Lebrosk @ Baraka

Vineri 11 Septembrie 2009 la Baraka in Parcul Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, langa Skate Park, incepand cu ora 22:00 avem petrecere cu benzi desenate si muzici electronice.
Ascultam mult funk, breaks, house, jackin', ghetto si o multime de alte beat-uri dansante.
Invitatul special al serii este Lebrosk, care vine din Reading, UK cu o portie mare de funk. Il vor seconda la pupitru doi DJ locali: VRT si Meeloox.
Alaturi de noi va fi, de asemenea,
Smoking Cool Cat si ale lui benzi desenate, caricaturi si sketch-uri.



Line-up:

Lebrosk [UK]
http://www.myspace.com/lebroskmusic

VRT [Groove++]
http://www.myspace.com/v_r_t

Meeloox [meeloox.blogspot.com]
http://meeloox.blogspot.com





Lebrosk [UK]



Dragostea lui Lebrosk pentru tot ceea ce inseamna FUNKY a inceput la mijlocul anilor 90 cand era absorbit de muzica unor artisti ca Fatboy Slim, Bentley Rhythm Ace, Cut La Roc si The Freestylers.
Impicarea lui activa in scena engleza de Big Beat/Breakbeat i-a adus un parteneriat si o rezidenta cu Headspin Promotions si Lebrosk nu a dezamagit, aducand pe dancefloor un inedit mash-up de beat-uri funky, breaks, house si hip-hop. Pe Lebrosk il puteti gasi in spatele pupitrului intr-unele din cele mai trendy baruri din Londra, la bine-cunoscutele warehouse-party-uri din nordul Londrei si chiar si la petreceri pe vasele ce plutesc in jurul Londrei, pe raul Tamisa.

Cu ajutorul unor artisti cunoscuti ca Nick Thayer, Tim Beatvandal, DJ Badboe si Ursula 1000, Lebrosk a creat si lansat un numar destul de mare de mash-up-uri si bootleguri pe care le puteti auzi in cluburi de peste tot in jurul lumii. Lebrosk a difuzat mixuri ca invitat in emisiuni radio pe NSB Radio, la Quincy Joint'z Lime Sorbet Show si Meeloo's EDM Show de pe Citybeat Radio. De curand este gazda propriei emisiuni radio la RAMP FM, unde deja a avut invitati ca Fuzzbox Inc, Audited Beats, Rhino Soulsystem sau Breakbeat Junkie.

Dupa ce ne-a incantat primavara aceasta la Studio Martin, alaturi de unicul A-Skillz in cadrul evenimentului We funk!, Lebrosk se intoarce la Bucuresti pentru a aduce funk-ul 100% englezesc la Baraka, in Parcul Herastrau, ca headliner, alaturi de VRT si Meeloox.

Pentru mai multe informatii despre Lebrosk, accesati pagina lui de myspace:
http://www.myspace.com/lebroskmusic

Pentru a asculta si downloda seturi semnate Lebrosk cat si inregistrarile emisiunilor sale accesati
http://www.mixdepot.net/lebrosk




VRT [Groove++ / Bucuresti]



VRT probabil se identifica cu imaginea celui mai iubit DJ de liquid drum&bass din Bucuresti si nu numai. A inceput sa mixeze in 2004 la DJ Democracy iar pana in prezent a mixat in aproape toate cluburile din tara alaturi de nume ca LTJ Bukem & MC Conrad, DJ Marky & Stamina MC, Safair, General Midi, Stanton Warriors, Concord Dawn, Kenei, Unknown Error, D.Kay, DJ Fresh, Muffler, Tayo, Grooverider, Jade, Paul B, Tanith, SUV, MC Coppa, MC Five 0, Adreas Kremer, Matt Rickard, Meat, Hypertech, Darko Stepic, Line Of Sight si multi altii. VRT a fost printre altele membru co-fondator al crew-ului Synthplants alaturi de care a organizat evenimente cu nume ca General Midi, Aquasky, Paul B, Tayo sau Darko Stepic. De asemenea, a facut parte din echipa care a creat si lansat clubul Mash-UP, alaturi de Tomasan si Meeloox.
VRT nu este numai un foate bun DJ de drum&bass ci si un mare iubitor de breaks, funk sau bossa asa cum ne-a demonstrat-o de nenumarate ori alaturi de Tomasan si Bully, in formula Les Triplettes De Belleville.
Vineri seara ,la Baraka, VRT ne va delecta cu un set de breaks, funk, house, jackin si nu numai, asa cum numai el stie sa o faca.
Mai multe informatii puteti afla pe: http://www.myspace.com/v_r_t



Meeloox [meeloox.blogspot.com / Bucuresti]



Unde se aud fidget, ghetto house, broken beats, breakbeat, electro, glitch si alte ritmuri “sparte” din acelasi spectru trebuie sa fie Meeloox.
Originar din Brasov, Meeloox mixeaza deja de cativa ani buni, destui pentru a-si face loc pe scena de muzica electronica nationala. S-a aflat pe line-up-uri cu DJ Finny & MC Coppa, TRG, Seb, Bela, Lektronikumuz, Darius, ALCA, Horace Dan D, Voy Larkin, Sinkronize, Tomasan, VRT, Unlocka, Jackhammer Jesus & Sir Smackwell si multi altii. A mixat la Rage.ro Breakbeat Nights, Elektropenfunk 7, De La Hoya Warm-up 2007, DJs Techno Conference si a fost rezident in cluburi ca Privilege, Sir Arthur, Big Apple, Box Office, Gaijin, Maya (Brasov), Kathai, Exit (Tg. Mures) sau Acqua, Mash-Up (Bucuresti).
Momentan este gazda unei emisiuni pe Citybeatradio.org (UK), in fiecare miercuri de la ora 23 CET. In seturile sale puteti auzi de fiecare data Soulwax, 2ManyDJs, Crookers, Justice, Simian Mobile Disco, Groove Armada, Mylo, Stanton Warriors, Rennie Pilgrem, Krafty Kuts, Plump DJs, Tiga, Ursula 1000 sau Adam Freeland…in traducere libera un sound care nu va lasa sa stati jos.

Mai multe informatii puteti afla pe:
meeloox.blogspot.com