Thursday, June 5, 2008

Mini-seria "Mindblowing". Episodul 1: Some Plumpy Chunks

Intotdeauna exista niste seturi de care nu te poti desparti, pe care ai vrea sa le asculti la infinit, desi le stii pe de rost... fiecare trecere, fiecare beat, fiecare sunet in parte... Suna plictisitor, dar atunci cand setul este magnific, nu te poti satura de el.
Evident, astfel de seturi exista si in cazul meu. Le-as putea denumi "evergreen", dar nu sunt chiar asa de vechi.
Ma gandeam ca ar fi o idee excelenta sa impart aceste seturi cu lumea intreaga. Ar fi pacat sa nu sa nu o fac. Asa ca... odata cu acest post inaugurez o "mini-serie" de seturi care m-au dat peste cap si mi-au schimbat felul de a trai si asculta muzica electronica.



Primul set din serie este unul dintre preferatele mele (as putea spune chiar PREFERATUL meu). Il ascult mereu si, de fiecare data il savurez la maxim cu aceeasi placere.
Este vorba de setul Plump Djs de la Nights.ro Awards 2005. Era prima lor venire in Romania... si au depasit orice asteptare... Stiti cum e cu prima impresie...
Daca nu ma credeti ca este absolut uluitor... ascultati-l... iar mai apoi, astept parerile dvs.

PLUMP DJS @ Nights.ro Awards 2005

Filmuletul de mai jos va poate da o idee despre atmosfera care a fost la party... incredibil... E un mic teaser, in cazul in care nu v-ati convins sa trebuie sa downlodati setul...


No comments: