Monday, November 3, 2008

[8 NOV] Irie Youth's dubstep night w/ WASCAL(UK)
Wascal
(Wascal Dubs/Hammer Records UK)Wascal este un artist din Bristol (Anglia), producator de dubstep/dub/techno/2 step cu puternice influente jungle. In prezent este rezident al clubului Holodeck din Cardiff(Tara Galilor) si al petrecerilor O.M.G. din Bristol, care continua seria petrecerilor Smokelife.

In ultimul an, release-urile de la Wascal Dubs (label-ul al carui proprietar este) au fost sustinute de dj de la posturi de radio ca BBC Radio 1, Sub FM, Rinse FM, BS1, Dubstep FM, Reload Radio si au putut fi auzite la petreceri ca Dub War (New York), Narco.hz (San Francisco) precum si la numeroase petreceri din Bristol, Bruxelles, Londra si nu numai.

Release-ul Wascal Dubs 001 (Daily Grind / Think Again) a ajuns in Dubstepforum Awards Top 10 Digital Downloads, iar ultimul release (Decide 08 / Original Mix / Keep It Locked) a fost sustinut de Mary Anne Hobbs la BBC Radio 1.

www.virb.com/wascal
www.myspace.com/wascalmusic
www.wascaldubs.digital-tunes.net

_______________________________________________________

Sinkronize
(Bucuresti)
Stilul lui Sinkronize nu mai are un nume dar are un tata breaks, o mama rapperita shi multi prieteni electronisti.
Familia se intruneste in medii ostile sau in parcuri de copii in functie de zi si ora.
Daca Sinkronize ar fi fost regizor, filmele lui ar fi fost de karate, cu Michael Jackson in rolul principal si happy end.
Daca ar fi fost bucatar ar fi pus sos dulce-acrisor in shawarma. Ca DJ nu-i ramane decat sa combine tot ce suna bine sau amuzant de prost.

www.sinkronize.534.ro

_______________________________________________________

JTR
(Subdustrial Sb)JTR este un dj de dubstep/dnb din Sibiu, el fiind unul din primii dj de dubstep din Romania, atunci cand la inceputul anului 2007 a introdus dubstep-ul in seturile sale.
El este dj de aproximativ 3 ani, iar pe langa dubstep si dnb seturile sale contin piese breaks, reggae sau dancehall.

www.myspace.com/subdustrialkru

_______________________________________________________

Acqzuel
(Cluj)
Acqzuel este un dj si producator relativ nou care vine din Cluj, Romania. Acesta are in portofoliu, pe langa numeroase petreceri de dubstep din Cluj si participarea la editia 2008 a celui mai mare festival de muzica electronica, TMBase din Timisoara.
De obicei, in seturile sale poti auzi de la dubstep, garage, 2-step, bassline pana la house si dnb.

www.myspace.com/acqzuel

_______________________________________________________


Visuals de:


Saru
(MetroPolice Bv)
A inceput sa deseneze robotei in Predeal, pe asfalt, la varste fragede, pe hartie in generala si in Paint, in liceu. Acum ii pune pe ecrane.

Primul event in calitate de VJ a fost S.L.R. 3, urmand Romanian Electronic Festival, club Kabinet si S.L.R. 4. Materialele sale sunt un mix de roboti si creaturi cu un aspect mai intunecat si/sau copilaresc.
Membru fondator al Metropolice(VJ Crew), pe care il conduce impreuna cu Máté.

http://pornchild.blogspot.com/


_____________________________________________________________________________________

Máté
(MetroPolice Ms)Máté, nascut la Tg. Mures si crescut in Bucuresti, a absolvit cursurile facultatii de Arte Plastice iar in prezent este student la Facultatea de Psihologie, ii plac norii, copacii si curly-haired chicks.

Initial pasionat de fotografie, si-a extins orizonturile, cochetand cu video art, arta conceptuala, arta interactiva si performance. Practica de VJ este un "efect secundar" al acestei pregatiri, combinatia dintre spunerea unei povesti, stimularea unor ochi si dibacitate tehnica. Prefera lucrul cu footage (produs de el sau de arhiva), cu slides, obiecte generate, text, 3d minimal.

In 2007 a pus live visuals la SLR4 si la un cenaclu de poezie, pentru artisti ca Aria Urbana, Moloch etc. Din 2008 face parte din Metropolice (VJ Crew), a carui conducere o imparte cu Saru.

http://www.myspace.com/wildwildkid

_______________________________________________________

Pretul de acces este de 20 RON.

No comments: