Wednesday, December 3, 2008

Tomasan presents Tomasounds (RO version)




Cine este Tomasan? Tomasan este Tomasounds...si invers.

Ce inseamna de fapt Tomasounds si la ce se refera? Pana acum ati avut de ales intre a iesi in oras pe ritmuri de Downtown Funk, a gandit Out Of The Box si v-ati dedublat preferintele muzicale cu Deeper Indigo.

Tomasounds este episodul urmator. „Manual" de creatie a unui stil sau, mai simplu: „A Sound is Born". A se citi „pagina cu pagina".

De ce Tomasounds in doua parti? Pentru ca exista party si meditation, pentru ca muzica se danseaza dar se si asimileaza, sound-ul se simte dar se si analizeaza, pentru ca diferenta de bpm conteaza, pentru ca exista breakbeat dar si dubstep, Stanton Warriors dar si 2562, Fingerlickin' dar si DubKraft si in special pentru ca toate elementele enumerate mai sus sunt la fel de importante si pentru ca ele coexista.

De ce Tomasounds CD1? In primul rand pentru ca iesim cu totii la party-uri. Pentru ca aici se intalnesc Plump DJs cu Stanton Warriors, Bassbin Twins cu Adam Freeland, Run DMC cu Cut & Run, The Body Snatchers cu Beat Assassins, Dave Spoon cu Beat Vandals. Pentru ca remix-urile inseamna intotdeauna vibe. Pentru B-Phreak – Chunk Style si pentru cei care si-o amintesc, chiar daca Merka si-a pus amprenta aici. Pentru vocals de la Yo Majesty sau MC Stellar. Inca o data pentru Plump DJs. Pentru breakbeat.

De ce Tomasounds CD2? Pentru ca avem nevoie de muzica inteligenta. Pentru ca dubstep-ul este sound, nimic altceva. Pentru TRG, Asusu, Peverelist, Martyn, 2562 sau Scuba. Pentru piesa TRG remixata de Martyn, care i-a schimbat perspectivele doamnei Mary Anne Hobbs. Fara indoiala pentru Shackleton – New Dawn. Pentru ca Switch a remixat The Chemical Brothers. Pentru ca alura technoida a dubstep-ului se intelege perfect cu Simian Mobile Disco. Pentru ca Scuba – Hard Boiled va obliga sa apasati repeat.
De ce Tomasounds? Pentru ca exista fix 26 de argumente pentru a apasa Play! Pentru Dubstep.ro, Breakbeat.ro, Drumandbass.ro, Feeder, Yazee, Beatfactor si Nights.ro. Pentru un artwork cel putin good-looking si evident, pentru ca exista 3 elemente de baza care il definesc: sound, feeling si vibe.

DOWNLOAD:
Tomasan presents Tomasounds

Din link-ul de mai sus puteti downloada o arhiva cu mixurile, tracklist-ul si cover-ul.



*English version of this post will be avaialable soon!

No comments: