Friday, April 17, 2009

Breakbeat Re-Unite @ Fabrica [22.05]

Vineri, 22.05.2009, incepand cu ora 22:00, in Club Fabricaprezinta partea a doua, dupa BREAKBEAT UNITE:

“BREAKBEAT RE-UNITE”

Evenimentul este continuarea seriei de DJs romani si acturi din spectrul ritmurilor sparte, de data asta cu un live (Suie Paparude, in noua formula cu MC Bean) 2 invitati din Targu Mures (Addo & Dan Bazix care NU vor pune drumandbass!) si DJ sets din partea a 2 DJs foarte cunoscuti in Bucuresti si in tara (Gojira & Sinkronize).

Prima editie a avut loc pe 27 Martie si i-a avut ca invitati pe Mesmer (SoundOfHabib/Scarcity), Seb (Infamous), D-Laid (Atom Fast), Tomasan (Dubstep.ro), VRT (Groove++) si Meeloox (Meeloox EDM).Line-up:

Suie Paparude
http://www.suiepaparude.ro/SUIE History, mai mult 15 ani, pe scurt:

- Grupul Suie Paparude s-a format in toamna anului 1993 in Club A, din 5 membri: un chitarist, un tobosar, un basist (Mihai Dobre) si un clapetist (Mihai Campineanu)
- Suie Paparude pierde trei membri dragi si ramane cu Mihai Dobre si cu Mihai Campineanu
- In aceasta componenta grupul incepe o serie de concerte impreuna cu formatia Timpuri Noi, iar in noiembrie 1994 canta la inaugurarea Studio Martin
- canta in deschiderea trupei 2 Unlimited
- includerea lui DJ Vasile in trupa. In aceasta componenta trupa scoate primul album, intitulat Suie Paparude
- aparitii la concerte reprezentative, printre care: Assos Rave Party cu Pills, Moby, Propellerheads, Ganja Kru, Slacker, DJ Hype, JHQ.
- DJ Vasile paraseste grupul urmand o cariera solo
- turneu Camel Planet in cele mai importante 12 orase din Romania si de pe litoral
- Suie Paparude lanseaza albumul « Salveaza-te »
- trupa revine la formula de trei prin cooptarea lui DJ Niky4
- Suie Paparude lanseaza maxi-single-ul « MUSCA »
- filmeaza un nou videoclip pentru piesa "Ajutor" in regia lui Catalin Patru
- incepe difuzarea clipului "Mutatia", realizat de Alex Hammond
- cei doi Mihai intrerup colaborarea cu DJ Niky4, care paraseste trupa
- apare albumul « URBAN » care contine doua colaborari cu Loredana
- Suie Paparude beneficiaza de un nou turneu prin tara Future Sound Tour
- Suie Paparude pleaca intr-un mic turneu in Belgia unde sustine trei concerte in Bruxelles si Gent
- piesa "Ajutor" apare pe coloana sonora a filmului hollywoodian Inhabited
- Mihai Campineanu scoate albumul sau solo Dub Free Romania
- Mihai Dobre merge prin orasele din Romania ca DJ sub numele de Haute Culture
- Suie Paparude se apuca la lucrul celui de-al 4-lea album si se decid sa colaboreze cu Junkyard
- lanseaza noul album Atac la Persoane
- primesc premiul pentru cea mai buna piesa de club "Pentru inimi"
- sint invitati sa cinte pe stadionul Lia Manoliu in deschiderea concertului Depeche Mode
- concerteaza la festivalul rock de la Periam in deschiderea trupei punk Exploited
- canta in deschiderea trupei Underworld
- inceteaza colaborarea cu Junkyard si il includ pe MC Bean ca vocalist in trupa

In detaliu pe
www.suiepaparude.ro

Gojira (Groove++/GreenChannel.ro)
www.myspace.com/gojira83George Dorin Andreescu a.k.a. Gojira s-a nascut in Bucuresti si a crescut in Tandarei, iar dupa ce a terminat liceul s-a mutat in Bucuresti ca sa urmeze cursurile Facultatii de Medicina.
S-a apucat de muzica de la 16 ani, iar dupa ce i-a cunoscut pe cei din trupa UNU’, a inceput sa ia in serios muzica electronica, iar dupa cateva concerte sustinute singur (printre care cele din Viena de la GameboyMusic Club si cel din cadrul Centrului Cultural Roman din Londra), Gojira s-a indreptat spre cariera de DJ.
In paralel, Gojira a continuat proiectele muzicale pe care le desfasura impreuna cu Kosak.

Cu o vasta cultura muzicala, Gojira a facut parte din echipa "Selectro" (la Activ FM), iar in materie de productie, Gojira & Kosak apar deja pe mai multe compilatii autohtone si din strainatate. Deasemenea, tot alaturi de Kosak, Gojira a marit paleta de colaborari cu artisti si producatori autohtoni precum Timpuri Noi, Omul cu Sobolani, Da Hood Justice, Dagga sau Sistem.

Ca Dj, Gojira a reusit sa capteze atentia prin diversitate, imbinand mai multe stiluri, de la breakbeat si electro pana la techno, cu incursiuni in Hip-Hop sau Rock.
Astfel, Gojira a mixat alaturi de nume ca Rafik, Adam Freeland, DJ Quest sau Black Sun Empire.
Impreuna cu Kosak a mixat la “Vienna Days in Bucharest" in 2004 si in deschiderea concertului Faithless de la Arenele Romane (2005).
In vara anului 2007 a participat, alaturi de bunul sau prieten Marika la evenimentul DeltaMusicFest din Delta Dunarii, cu Dj Food, Scratch Perverts, U.N.K.L.E. si Coldcut.
In prezent, Gojira deruleaza proiecte muzicale alaturi de MC Bean sau Junkyard si activeaza pentru emisiuni online precum HappyFish sau GreenChannel si a mixat recent pe line-up-uri cu artisti precum Soul Of Man, Stanton Warriors, Plump DJs, Freestylers, Aquasky sau Deekline.
Addo & Dan Bazix (Bamse)
http://www.bamse.ro/
www.myspace.com/addoofbamse
www.myspace.com/danbazixPentru Breakbeat Re-Unite, Addo & Dan Bazix au promis ca nu o sa mixeze drumandbass, ci o sa faca o incursiune experimentala in breakbeat, electro, ghetto house, bassline, garage, 2-step si alte surprize!

Pentru Addo interesul pentru muzica electronica a inceput undeva prin anul 2000 cand alaturi de un prieten bun colectiona casete audio cu muzica techno si house. La scurt timp a descoperit si breaks-urile si a inceput sa jongleze numai in acest spectru. Sustinut de prieteni apropriati, a luat parte si la un proiect ca DJ de scratch in trupa Mureseana sPAZ.
Din 2003 alaturi de Dan Bazix au pus bazele crew-ului baMSe si tot atunci au inceput investitiile serioase in muzica, in special in drumandbass. A participat la organizarea mai multor evenimente in Targu-Mures cu cele mai mari nume din scena romaneasca dar si cu nume mari de peste granita.
Stefan Andrei: poti sa mai bagi "Participari la majoritatea festivalurilor nationale de muzica electronica cat si la petreceri prin majoritatea oraselor tarii"

Dan a fost intotdeauna in legatura cu muzica electronica. La tanara varsta de 10 ani a avut primele incecari de a produce muzica electronica a acelor ani folosind programe de tip tracker pe un pc 386. Putin mai tarziu a fost implicat intr-un proiect hip-hop/downtempo. Dupa ce a investit mult timp si bani in piese, si-a inceput activitatea de DJ. Din acel moment a fost intr-o continua ascensiune. In timp a avut rezidente in mai multe cluburi din Targu Mures si a fost invitat sa mixeze la mai multe emisiuni de radio din tara si strainatate, Dan are aparitii regulate in intreaga tara avand ca palmares in ultimii 5 ani peste 100 de giguri participand la unele dintre cele mai importante festivaluri precum: TMBase, 48h, Peninsula/Felsziget, FanFest sau The Gathering.
A fost nominalizat la premiile "Nights.ro" pentru "Cea mai mare ascensiune din 2005".
Intotdeauna in alegerea muzicii este ghidat de energii pozitive incercand sa trimita ascultatorului prin selectia aleasa o senzatie auditiva placuta caracterizata prin bucurie, fericire, relaxare si eliberare.

Sinkronize
www.myspace.com/sinkronizeStilul lui Sinkronize nu mai are un nume dar are un tata breaks, o mama rapperita shi multi prieteni electronisti.
"Familia" se intruneste in medii ostile sau in parcuri de copii in functie de zi si ora.
Daca Sinkronize ar fi fost regizor, filmele lui ar fi fost de karate, cu Michael Jackson in rolul principal si happy end.
Daca ar fi fost bucatar ar fi pus sos dulce-acrisor in shawarma. Ca DJ nu-i ramane decat sa combine tot ce suna bine sau amuzant de prost.

Artisti alaturi de care a mixat (in ordine cronologica) : Vania, Raresh, Darkeast Crew, Erka, VRT, Alien Pimp, Seb, Khidja si Vexx, Future Funk Squad (la scena paralela), Cypher, Phoneme, Snow, Marika, Roli Breaker, Michi, Concord Dawn, Gojira, D-Laid, Tomasan, Fine Cut Bodies, trg, cOp, JTR, Zicu, Ufe, Orchestre de Roche, Wascal.Visuals by: Schultz

Intrare: 20 Lei. 18+

Contact: www.myspace.com/breakbeatsandthegang

No comments: