Tuesday, July 21, 2009

[23.07] Veriga, Wheee!, Meeloox @ Baraka23 Iulie 2009 @ Baraka (Parc Herastrau, intrarea Charles de Gaulle, langa skate-park)

ELECTRO-TECH/TECH-HOUSE/BREAKBEAT/NU-SKOOL BREAKS/FIDGET/GHETTO/DUBSTEP


LINE-UP

Veriga [Bucuresti]
Wheee! [bewhee.blogspot.com / Bucuresti]
Meeloox [meeloox.blogspot.com / Bucuresti]


Ora de incepere: 22:00
Intrarea libera.
Veriga [Bucuresti]Doru Vladimir AKA Veriga a avut primul contact cu aceasta lume pe 4 mai 1984.
De la o varsta frageda a fost cucerit de pianul bunicului sau compozitor, bunic care i-a devenit si primul profesor la varsta de 4 ani.
A urmat ulterior o scoala de muzica pana in clasa a 6-a cand factori externi l-au determinat sa puna muzica pe planul 2.
Pe la varsta de 14 ani a descoperit primele programe "de facut muzica pe calculator", moment in care au inceput productiile proprii.
Apetitul pentru muzica a inceput sa creasca considerabil in momentul in care a descoperit muzica electronica.
In 2003-2004, mai precis in momentul in care un prieten de-al sau si-a achizitionat niste cd-playere si un mixer, a fost dragoste la prima vedere si din aceasta idila a luat nastere Veriga.
Stilurile abordate in seturi variaza tinand cont ca toate l-au marcat la un anumit punct, totusi in momentul de fata acestea s-ar incadra undeva in electro, techno, tech-house in mare.
Veriga este un nume nou pe scena dj-ilor romani, un nume pe care nu-l veti uita usor.
Wheee! [bewhee.blogspot.com / Bucuresti]Copil electronic, cum il alinta prietenii, pasionat de sunete, mixeaza de placere un fel de techy-ravish-nu-skool-breaks.
Are filozofia lui proprie, "Daca se misca incet, se intampla sigur!" si pana acum i s-a intamplat.
Nu i-a trecut prin cap sa puna muzica vreodata, asta pana cand a ascultat Plump Djs. Dupa acel eveniment, viata lui nu a mai fost aceeasi. A vandut masina, a vandut din casa, si-a facut credit si si-a luat "scule".
De 2 ani de zile, in timpul liber, numai cu asta se ocupa. In viitor (cel apropiat) si-ar dori un chip in cap. Bineinteles, pentru mixat

More: http://bewhee.blogspot.comMeeloox [meeloox.blogspot.com / Bucuresti]Unde se aud fidget, ghetto house, broken beats, breakbeat, electro, glitch si alte ritmuri “sparte” din acelasi spectru trebuie sa fie Meeloox. Originar din Brasov, Meeloox mixeaza deja de cativa ani buni, destui pentru a-si face loc pe scena de muzica electronica nationala. S-a aflat pe line-up-uri cu DJ Finny & MC Coppa, TRG, Seb, Bela, Lektronikumuz, Darius, ALCA, Horace Dan D, Voy Larkin, Sinkronize, Tomasan, VRT, Unlocka, Jackhammer Jesus & Sir Smackwell si multi altii. A mixat la Rage.ro Breakbeat Nights, Elektropenfunk 7, De La Hoya Warm-up 2007, DJs Techno Conference si a fost rezident in cluburi ca Privilege, Sir Arthur, Big Apple, Box Office, Gaijin, Maya (Brasov), Kathai, Exit (Tg. Mures) sau Acqua, Mash-Up (Bucuresti). Momentan este gazda unei emisiuni pe Citybeatradio.org (Scotia), in fiecare miercuri de la ora 23 CET. In seturile sale puteti auzi de fiecare data Soulwax, 2ManyDJs, Crookers, Justice, Simian Mobile Disco, Groove Armada, Mylo, Stanton Warriors, Rennie Pilgrem, Krafty Kuts, Plump DJs, Tiga, Ursula 1000 sau Adam Freeland…in traducere libera un sound care nu va lasa sa stati jos.

More: http://meeloox.blogspot.com

No comments: