Wednesday, November 11, 2009

[20.10] JFB, Tremour, Tomasan si Gojira @ Fabrica
Line-up : Tremour, Tomasan, JFB si Gojira
Locatie : Club Fabrica ( www.club-fabrica.ro )
Data : 20 Noiembrie 2009JFB (2007 UK DMC Champion & Vestax Champion 2003)JFB s-a lansat pentru prima oara la platane in anul 1996 abordand genuri muzicale precum Jungle/Drum & Bass si fiind difuzat numai la radiouri pirat. A castigat Campionatul DMC din Marea Britanie in anul 2007 si Campionatul Vestax in 2003. Avand o experienta muzicala vasta ( abordand numeroase genuri muzicale, printre care Drum & Bass, Dubstep, Breakbeat, toate tipurile de Hip Hop, etc. ) a avut ocazia sa concerteze in cadrul unor evenimente, avand capacitatea de a innebuni publicul si, in acelasi timp, sa aduca elemente de turntabalism, atat prin seturile folosite in cadrul campionatelor de DJ cat si prin video-scratching. JFB a mixat alaturi de aproape toate numele din muzica underground, asta ajutandul sa-si diversifice stilurile abordate, incercand sa aduca intotdeauna ceva nou si inovativ cu care sa-si surprinda publicul. JFB este si producator, avand cateva titluri lansate la Hospital Records si la labelul specializat pe dubstep "Sludge", lucrand cu artisti precum Dj Deekline, Ed Solo, Darrison & Beardyman.

LINK : http://www.myspace.com/jfbdjTomasanTomasan este unul din cei mai activi DJ din Romania, a mixat in majoritatea cluburilor din Bucuresti si din tara si a fost invitat la 4 mari festivaluri de muzica electronica din Romania: Cokelive Peninsula, Summer Break, Delahoya si 48H.

A mixat live pentru radio-uri precum Ibiza Sonica, OneFM, ProFM, radio anonimTM sau radio Lynx.

Headlinerii alaturi de care Tomasan a mixat, demonstreaza totodata diversitatea de care dau dovada seturile sale:
Stanton Warriors, Plump DJs, Soul Of Man, A-Skillz, Loefah & Sgt. Pokes, Benga, Leeroy Thornhill (ex-The Prodigy), Atomic Hooligan, Aaron Spectre, Rob Birch (Stereo MCs), Parov Stelar & Sax Max, cu Igor Marijuan live pe IbizaSonica Radio, Dr. Alex Paterson (The Orb) sau Gus Gus si altii.

LINK : http://www.myspace.com/tomasoundsGojiraGojira, adica Andreescu Goerge Dorin a absolvit Facultatea de Medicina din Bucuresti dar a ales sa nu profeseze dedicandu-se marii sale pasiuni: muzica.Dupa ce a intrat in scena muzicii electronice ca si producator acum ceva ani, alaturi de prietenul sau Kosaksi a cantat si in deschidere pentru Faithless, Gojira s-a indreptat si spre cariera de dj. Ca producator a atins toate zonele muzicale, de la idm si experimental pana la techno si electro si a cantat atat in tara cat si in Viena, Londra sau Venetia, la marele carnaval. Ca dj, Gojira este unul din cele mai carismatice figuri din scena romaneasca, abordand de breakbeat si electro pana la techno si chiar dubstep. A pus alaturi de nume precum Plump Djs, Stanton Warriors, Soul of Man, Slyde , Annie Nightingale, Ed Solo, Adam Freeland, Aquasky, Dj Food, Dj Krush, si a cantat in deschidere la Faithless. Acum se pregateste sa scoata primul album si in curand o sa auzim si primul single.

LINK : http://www.myspace.com/gojira83
TremourAproape iesit din obscuritate, cu o experienta intr-ale mixatului si compusului de aproape 10 ani, stilul abordat se poate numi haotic, incercand sa multumeasca aproape toate gusturile, de la acid la breakbeat, drum&bass, dubstep, hardcore, breakstep si chiar si minimal, numai daca gradul de plictiseala a depasit pragul limita sau daca are surpriza sa aiba parte de un public mai mult dornic sa-si etaleze garderoba. A mixat in cadrul petrecerilor „aproape perfecte” „Legal Night”, after Parazitii si alaturi de Dj Vasile, Brazda lui Novac, Beardyman & JFB.

LINK : http://www.myspace.com/tremourtrij
Vj Flomotion

Florian Coman aka Vj Flomotion, nascut in 1981, a fost Editorial Manager pentru Partysan Munich pana in anul 2007. A incantat publicul din Romania, Turcia, Austria, Germania si Elvetia, alaturi de o sumedenie de artisti, printre care Anthony Rother, Mike Väth, Nigel Dawson, Alex Flatner, Gregor Tresher, Lee Burridge sau Oliver Klein.


Accesul se face de la ora 22:00, pretul intrarii fiind 20 RON, indiferent de ora.

No comments: