Friday, February 12, 2010

[05.03] HEY! & SCARCITY Prezinta: KARL SAV & MARTY B (AUS) @ FABRICA

PREZINTA:

VINERI, 5 MARTIE 2010, 22:00
CLUB FABRICA (Str. 11 Iunie, Nr. 50, Bucuresti)
ACCES: 15 LEI

Click the image to open in  full size.

Petrecem in stilul Hey! si in luna Martie si nu oricum ci impreuna cu label-ul care a pus Romania pe harta Breakbeat-ului international – Scarcity Records.

Va invitam asadar Vineri, 5 Martie 2010, incepand cu ora 22:00 in Club Fabrica pentru o noapte integrala Breakbeat – de care, credem noi, era nevoie – cu aroma de Breakspoll sau Nu Skool Breaks Radio si centrata pe un sound venit tocmai din Australia.

Invitatii de aceasta data vor fi:

„Touted by Beatport as „One of the artists to watch in 2009” and rocking the Breakbeat scenes all over Australia and New Zealand for more than 6 years now, known all over the world for his energy packed radio shows on NSB Radio, Karl Sav comes to showcase a whole new different Nu Skool Breaks sound. Did we mention he’s playing Breakspoll 2010 at Fabric, London too?”


KARL SAV (Re:Connect, Scarcity Records, NSB Radio – AUS)

Click the image to open in  full size.

Karl Sav este omul care a reusit sa faca legatura intre Red Hot Chilli Peppers, Primus sau Jamiroquai si Breakbeat. Cu o incursiune de mai bine de 10 ani in lumea muzicii ca basist pentru diverse trupe, Karl s-a oprit asupra muzicii electronice la sfarsitul anilor ’90. La scurt timp dupa descoperirea noilor sale pasiuni – Breakbeat-ul si Drum&Bass-ul – in 2004 castiga concursul Stanton Club DJ Competition iar la scurt timp obtine rezidentiatul serilor Destination? la Ambar Night Club in Perth– unul dintre cluburile legendare din Australia. In 2005 incepe sa produca. De aici drumul parcurs a fost unul 100% ascendent. Cu release-uri apreciate la nivel global, prezente constant in seturile unor DJ ca: Skool of Thought, Krafty Kuts, Breakfastaz, Chris Carter, Future Funk Squad, Klaus Hill, DJ Mutiny, Dopamine , Baobinga, ID, Groove Diggerz, JHZ sau Antiform, Karl Sav a castigat respectul intregii comunitati Breakbeat. O parte din activitatile sale lunare este reprezentata de show-ul radio pe care il sustine de doua ori pe luna la Nu Skool Breaks Radio. De asemenea prezenta sa in Club Fabrica face parte dintr-un mini-turneu European in cadrul caruia Karl va mixa si la Fabric in Londra la festivitatea Breakspoll Awards 2010. Este bine de stiut si ca dupa Re:Connect sau Destination, urmatorul label care va aduce un release Karl Sav in record shop-uri este Scarcity Records.

MYSPACE


MARTY B (Fresh FM, NSB Radio – AUS)

Click the image to open in  full size.

La venerabila varsta de 38 de ani Marty B este un adevarat veteran pe scenele de muzica electronica din Adelaide, Australia. De ce spunem scenele? Pentru ca Marty B a inceput sa mixeze la inceputul anilor ’90 trecand prin toate genurile de la Oldskool, House, Happy Hardcore, Techno, Rave pana la ce mixeaza astazi: Nu Skool Breaks. Unul dintre DJ-ii Fresh FM 92.7 – cel mai mare radio dedicat dance music din Australia si de asemenea gazda a propriului radio show in fiecare Joi pe Nu Skool Breaks Radio. A mixat alaturi de sau a gazduit in emisiunile sale radio artisti ca: Stanton Warriors, Aquasky, Cut La Roc, Groove Diggerz, Plump DJs, Drumattic Twins, Dopamine, Breakfastaz, Tayo sau Karl Sav. Cateva dintre influentele sale principale sunt date de DJ ca: Plump DJs, Journeyman & Barrcode, The Autobots, Meat Katie sau General Midi.

MYSPACE

MESMER (Sound Of Habib, Scarcity Records – Bucuresti)

Click the  image to open in full size.

Fondatorul si omul din spatele Scarcity Records, in acelasi timp pionier al scenei Breakbeat din Romania, cu o lunga lista de release-uri si DJ performance-uri in spate, probabil nu mai are nevoie de nici-o descriere. Apreciat la nivel global atat de label-uri de renume ca Viral Breaks, Bombtraxx, Re:Connect, Sound Of Habib sau Bijou Beats cat si de retaileri ca Beatport – Mesmer impinge mai departe, dupa mai mult de 10 ani de activitate, un sound personal in continua evolutie, un update al sound-ului Breakbeat clasic. Setul de pe 5 Martie din deschiderea evenimentului cu siguranta va fi un showcase Scarcity de prima clasa. So you might just want to get there early to get the sneak preview of the forthcoming releases.

MYSPACE | SCARCITY RECORDS


REASH (Hey! Events – Bucuresti)

Click the image to open in  full size.

Pe Reash il cunoasteti cu siguranta de ceva vreme, mai exact din perioada Substil-urilor la Casa Tralala. Fondator Hey! Events si unul dintre DJ-ii cunoscuti de Liquid Drum&Bass (si nu numai) din capitala. A mixat pe aceeasi scena cu Jade, Sub Focus, Lenzman, Jump-Up Jimmy, Kuttin Edge, Corn Flex, MC Mike Romeo, DJ Az, General Levy, Suie Paparude, DJ Snow, Addo, Dan Bazix, Alien Pimp, VRT, Tomasan, Bully si multi multi altii. Mai nou produce muzica pe placul lui Stunna sau Peyo. Desi pare suparat in unele poze ne-a promis un set Breakbeat vesel si suficient de energic pentru a incheia seara cu zambetul pe buze.

MYSPACE | HEY! EVENTS

--------------------

Va asteptam pe 5 Martie in Club Fabrica: 8 ore de Breakbeat / soundsystem adecvat / lights / capacitate 500+ / oferta diversificata si preturi decente la bar / garderoba / toleranta 0 fata de orice tip de manifestare violenta / ne rezervam dreptul de a ne selecta publicul.

Mai multe detalii pe http://heyevents.wordpress.com si http://www.scarcityrecords.com

Pentru intrebari, sugestii, parteneriate sau acreditari: heyevents(at)gmail.com

Flyer by the lovely missus Oana Cambrea

1 comment:

potenta said...

sunt ok baietii eu am avut ocazia sa-i ascult si mie unul mi-au placut:)