Monday, February 7, 2011

[12.02] MOOQEE (UK) @ BASE

SAMBATA, 12 FEBRUARIE 2011 – 22:00

BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc)

INTRARE – ANUNTAM IN CURAND!

Classy and clever, not to mention real funky stuff…” – Freddy Fresh

MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK)

www.soundcloud.com/mooqee

www.bombstrikes.net

Support from the true rockas:

BULLY & NOTSOCOMMONDJ – DIRTY DANCE SQUAD

(Bucuresti, RO)

MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti, RO)

Cine are chef de niste Funk, Ghetto Funk si Nu-Funk? Dar Breakbeat? Baltimore? Dubstep? Electro? Dar de o petrecere cu toate cele mentionate mai sus, intr-un singur loc, de la un singur DJ?

Al doilea eveniment din seria de petreceri cu headlineri la BASE Cafe & BASE Shop aduce in premiera in Romania, Sambata pe 12 Februarie, un nume greu din zona DJ-ilor de mash-up din Regatul Unit! One of the best ca sa fim mai specifici. Un DJ care a castigat respectul si aprecierea unor legende vii ca DJ Yoda, Zane Lowe, Freddy Fresh sau Cuban Brothers. We bring you MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK).

I-ati auzit mixurile prin cafenea insa, la volum maxim, live, nu vorbim de nimic altceva decat de material 100% conceput sa va faca sa dansati pana se crapa de ziua!

La fel ca si la petrecerea cu Lebrosk, pastram dancefloor-ul in BASE Shop – LA SUBSOL cu iar BASE Cafe – LA PARTER ramane un spatiu dedicat lounge-ului cu proiectii si puf-uri.

Petrecerea va incepe Sambata pe 12 Februarie la ora 22:00, in BASE Cafe si BASE Shop pe Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc.

Pretul biletelor de intrare si modalitatile de achizitionare vor fi anuntate in curand.

http://i53.tinypic.com/4h8siq.jpg

Despre MOOQEE si activitatea sa am putea scrie un roman. Cu ce sa incepem? E un DJ care a intors Anglia pe dos! Nu glumim. E o reputatie pe care si-a construit-o prin intermediul DJ set-urilor sale legendare, prin prezentele la pupitru alaturi de nume ca: DJ Yoda, Krafty Kuts, A-Skillz, Stanton Warriors, Scratch Perverts sau Utah Saints, prin propriul label BombStrikes la care au aparut discuri semnate: Mooqee, Beat Vandals, A-Skillz, Nick Thayer, Pimpsoul sau Featurecast si prin propriul clubnight Sugarbeatclub prin intermediul caruia a gazduit artisti imensi ca: Justice, Soulwax, High Contrast, Erol Alkan, Annie Mac, Freestylers sau Stanton Warriors. Pe langa toate acestea, Mooqee a reusit sa capteze si atentia BBC Radio 1, facandu-si aparitia in studio pentru guest mix-uri si gasindu-si cateva piese in heavy rotation. Mai mult, Mooqee face acum parte din familia Fingerlickin’ alaturi de A-Skillz, Krafty, Plump DJs. Va puteti imagina ce urmeaza!

Live Mooqee este o adevarata masina de bootyshaking. Un DJ versatil care trece prin aproape toate subgenurile muzicii electronice de dans existente, inarmat pana in dinti cu piese, mash-up-uri, edit-uri si remix-uri proprii care garanteaza un party incendiar de fiecare data. Fie ca e vorba de festivaluri, fie ca e vorba de BASE Cafe!

“We think it is impossible not to shake what your mamma gave ya whilst this man is playing!” – Bureau 45

Va invitam pe www.soundcloud.com/mooqee sa va incingeti bine inainte de party!

Alaturi de MOOQEE avem alti trei true rockas!

BULLY si NOTSOCOMMONDJ – adica Dirty Dance Squad incing si ei atmosfera la cel mai serios mod cu muzica de dans pentru pana si cei mai pretentiosi dintre voi. E imposibil ca cei doi baieti care au facut seri de legenda in Other Side sa nu atinga coarda sensibila in fiecare din voi si sa dezlantuie un adevarat iures pe dancefloor. Wait and see!

MEELOOX. Il stiti deja foarte bine si nu credem ca mai are nevoie de prezentari. Funk, Breaks, Fidget, House, Dubstep sau chiar si Drum&Bass sunt felurile sale principale si credeti-ne pe cuvant...nu dezamageste niciodata!


Pentru mai multe informatii Base Cafe pe Facebook: http://bit.ly/blzDyI

No comments: