Tuesday, March 22, 2011

[26.03] Delimentary @ Base Cafe

BASE prezinta:

SAMBATA, 26 MARTIE 2011, 22:00
BASE CAFÉ (Str. Sepcari 22 – centrul istoric, in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA

DJ DELIMENTARY (UK) – ROCKIN’ 4 DECKS
NU-FUNK / FUNKY BREAKS / SCRATCH / MASH-UP
www.delimentary.com

With support from MEELOOX (meeloox.blogspot.com - Bucuresti)


Click the image to open in full size.


Exact! Continuam party-urile cu headlineri de import iar, cum v-am obisnuit, muzica noastra preferata vine din Regatul Unit.

Asadar pe 26 Martie, Sambata, avem un alt don al Nu-Funk-ului si Breaks-ului groovy de dans. DJ DELIMENTARY! Daca v-a placut pana acum la Lebrosk, Mooqee sau Pimpsoul, va spunem ca Delimentary este cu siguranta cireasa de pe tort si a pregatit pentru voi un set incendiar (nu exageram!) pe 4 CD playere!

Noi i-am spune cam asa: dance music at it’s absolute best!

Totul se va intampla la BASE Cafe pe Str. Sepcari 22 in centrul istoric al capitalei, cu incepere dupa ora 22:00, cu INTRARE LIBERA, shot-uri din partea casei, proiectii pe 4 proiectoare si 2 LCD-uri, sunet adecvat si cu preturi speciale la bar!
____________________

EVENT ON FACEBOOK (Share / Spread / Tell a friend)
____________________

DJ DELIMENTARY (Bombastic Jam - UK)

Click the image to open in full size.

Pentru cei ce nu il cunosc, nu l-au prins prin Brighton in clubul in care este rezident in fiecare weekend, nu i-au ascultat guest mix-urile incredibile in cadrul show-ului lui Lebrosk la Ramp.FM, este unul dintre cei mai desavarsiti performeri si crowd pleaseri din scena Britanica Funk / Breakbeat!

Provine dintr-o familie de cantareti / muzicieni de Jazz iar printre influentele sale principale sa afla nume ca Herbie Hancock sau Kraftwerk.

In 2011 Delimentary ajunge, dupa ani si ani de mixat si digging dupa discuri rare de Funk si Jazz, unul dintre DJ-ii aceia care te lasa cu gura cascata si te tin pe dancefloor cu mult pana dupa rasaritul soarelui. Pur si simplu, nimeni nu poate sta in fata sa, a arsenalului sau de mixer, 4 CD playere, Serato si controllere si a skill-urilor sale despre care DJ-i legendari au doar cuvinte de lauda!

„Del is an inspiration to all DJs out there with his aim at purely entertaining the crowd. His incredible and unique skills show he is a man on a mission to blend and scratch his way through all styles giving us an education as well as a journey!” - Krafty Kuts

No comments: