Monday, February 21, 2011

[26.02] Pimpsoul [UK] @ Base cafe

SAMBATA, 26 FEBRUARIE 2011 – 22:00
BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc)
INTRARE LIBERA!

- Multumim BLAVOD, JAGERMEISTER, AGWA -



26 Februarie aduce la BASE inca un nume din tabara BombStrikes.
Daca v-a placut la Mooqee, acum aveti intalnire cu:

"The forward thinking sound of Nufunk" - IDJ

PIMPSOUL (BombStrikes, UK)
www.soundcloud.com/pimpsoul
www.bombstrikes.net

Support-ul va fi asigurat de:

NOTSOCOMMONDJ (Bucuresti, RO)
Dirty Dance Squad

CHARLIE DUNDEEN (Bucuresti, RO)
www.mixcloud.com/charliedundeen

MEELOOX (Bucuresti, RO)
meeloox.blogspot.com

Asa cum v-am obisnuit in primele 2 evenimente cu headlineri din strainatate, la BASE Cafe, we love Nu-Funk.

Evenimentul cu numarul 3 vine exact in acest spirit, combinand Funk-ul cu Breakbeat, Bass Music si o gramada de alte sound-uri la aproximativ 130 bpm.
Sambata pe 26 Februarie, avem, la BASE Cafe & BASE Shop un alt nume asociat cu Fingerlickin’ respectiv cu faimosul label BombStrikes: PIMPSOUL (BombStrikes - UK). Un DJ si producer super apreciat de nume ca A-Skillz, Krafty Kuts, Beat Vandals, Mooqee sau Ali B.

Dancefloor-ul ramane la subsol in BASE Shop, cu sunet pe masura, ceva mai mult spatiu ca in cafenea si cu aerisire de top, in timp ce in BASE Cafe, la parter, aveti spatiu de lounge, cu puf-uri si proiectii.

Petrecerea va incepe la ora 22:00. BASE Cafe si BASE Shop sunt in centrul istoric, pe Str. Sepcari 22, in spatele Hanului Manuc.

Avem oferte speciale la bauturi, dupa cum urmeaza:

BLAVOD REDBULL - 11 RON
JAGERMEISTER REDBULL - 11 RON
SHOT-uri cu AGWA - 5 RON






PIMPSOUL este o adevarata senzatie a genului Nu-Funk. Steve Jeffery, cunoscut si sub aliasul Darftphunk mixeaza de mai bine de 10 ani si produce cam tot de atata timp. A fost headliner la tot soiul de petreceri si festivaluri, din Londra pana in Azerbaijan sau Croatia. Din Liverpool pana in Sidney si Perth – Australia.
Ca producer a lansat bangere de succes in randurile crowd-urilor pentru label-uri ca BombStrikes, Splank! Records, Ground Level sau Breakin’ Even si este alaturi de Mooqee si Beat Vandals, al treilea artist oficial BombStrikes.
Ca DJ este considerat unul dintre acei englezi care are permanent in dotare un sound de party, reusind sa creeze atmosfera in orice loc, cu orice tip de crowd.

Nu o sa va stricam surpriza, pentru ca promitem ca PIMPSOUL va va surprinde cu siguranta foarte placut. Va invitam pe Soundcloud – www.soundcloud.com/pimpsoul - sa va incalziti cu mixuri si piese semnate de Steve si va mai spunem doar atat:

Ladies and Gentlemen, it’s time to Pimpsoul!




Supportul de data asta va fi asigurat de:

NOTSOCOMMONDJ (Dirty Dance Squad, Bucuresti, RO) A mai mixat si cu Mooqee si a confirmat 100%. Il avem din nou la butoane pe party starterul nostru preferat!

CHARLIE DUNDEEN (Bucuresti, RO) No comment!

MEELOOX (Bucuresti, RO). Deja rezident la serile noastre Funk / Breaks si Nu-Funk. Il stiti deja foarte bine si nu credem ca mai are nevoie de prezentari. Funk, Breaks, Fidget, House, Dubstep sau chiar si Drum&Bass sunt felurile sale principale si credeti-ne pe cuvant...nu dezamageste niciodata!

Pentru mai multe informatii Base Cafe pe Facebook: http://bit.ly/blzDyI

Monday, February 7, 2011

Promo sets for Mooqee @ Base Cafe








[12.02] MOOQEE (UK) @ BASE

SAMBATA, 12 FEBRUARIE 2011 – 22:00

BASE CAFE & BASE SHOP (Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc)

INTRARE – ANUNTAM IN CURAND!





Classy and clever, not to mention real funky stuff…” – Freddy Fresh

MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK)

www.soundcloud.com/mooqee

www.bombstrikes.net

Support from the true rockas:

BULLY & NOTSOCOMMONDJ – DIRTY DANCE SQUAD

(Bucuresti, RO)

MEELOOX (meeloox.blogspot.com – Bucuresti, RO)

Cine are chef de niste Funk, Ghetto Funk si Nu-Funk? Dar Breakbeat? Baltimore? Dubstep? Electro? Dar de o petrecere cu toate cele mentionate mai sus, intr-un singur loc, de la un singur DJ?

Al doilea eveniment din seria de petreceri cu headlineri la BASE Cafe & BASE Shop aduce in premiera in Romania, Sambata pe 12 Februarie, un nume greu din zona DJ-ilor de mash-up din Regatul Unit! One of the best ca sa fim mai specifici. Un DJ care a castigat respectul si aprecierea unor legende vii ca DJ Yoda, Zane Lowe, Freddy Fresh sau Cuban Brothers. We bring you MOOQEE (BombStrikes – Leeds, UK).

I-ati auzit mixurile prin cafenea insa, la volum maxim, live, nu vorbim de nimic altceva decat de material 100% conceput sa va faca sa dansati pana se crapa de ziua!

La fel ca si la petrecerea cu Lebrosk, pastram dancefloor-ul in BASE Shop – LA SUBSOL cu iar BASE Cafe – LA PARTER ramane un spatiu dedicat lounge-ului cu proiectii si puf-uri.

Petrecerea va incepe Sambata pe 12 Februarie la ora 22:00, in BASE Cafe si BASE Shop pe Str. Sepcari 22 – in spatele Hanului Manuc.

Pretul biletelor de intrare si modalitatile de achizitionare vor fi anuntate in curand.

http://i53.tinypic.com/4h8siq.jpg

Despre MOOQEE si activitatea sa am putea scrie un roman. Cu ce sa incepem? E un DJ care a intors Anglia pe dos! Nu glumim. E o reputatie pe care si-a construit-o prin intermediul DJ set-urilor sale legendare, prin prezentele la pupitru alaturi de nume ca: DJ Yoda, Krafty Kuts, A-Skillz, Stanton Warriors, Scratch Perverts sau Utah Saints, prin propriul label BombStrikes la care au aparut discuri semnate: Mooqee, Beat Vandals, A-Skillz, Nick Thayer, Pimpsoul sau Featurecast si prin propriul clubnight Sugarbeatclub prin intermediul caruia a gazduit artisti imensi ca: Justice, Soulwax, High Contrast, Erol Alkan, Annie Mac, Freestylers sau Stanton Warriors. Pe langa toate acestea, Mooqee a reusit sa capteze si atentia BBC Radio 1, facandu-si aparitia in studio pentru guest mix-uri si gasindu-si cateva piese in heavy rotation. Mai mult, Mooqee face acum parte din familia Fingerlickin’ alaturi de A-Skillz, Krafty, Plump DJs. Va puteti imagina ce urmeaza!

Live Mooqee este o adevarata masina de bootyshaking. Un DJ versatil care trece prin aproape toate subgenurile muzicii electronice de dans existente, inarmat pana in dinti cu piese, mash-up-uri, edit-uri si remix-uri proprii care garanteaza un party incendiar de fiecare data. Fie ca e vorba de festivaluri, fie ca e vorba de BASE Cafe!

“We think it is impossible not to shake what your mamma gave ya whilst this man is playing!” – Bureau 45

Va invitam pe www.soundcloud.com/mooqee sa va incingeti bine inainte de party!

Alaturi de MOOQEE avem alti trei true rockas!

BULLY si NOTSOCOMMONDJ – adica Dirty Dance Squad incing si ei atmosfera la cel mai serios mod cu muzica de dans pentru pana si cei mai pretentiosi dintre voi. E imposibil ca cei doi baieti care au facut seri de legenda in Other Side sa nu atinga coarda sensibila in fiecare din voi si sa dezlantuie un adevarat iures pe dancefloor. Wait and see!

MEELOOX. Il stiti deja foarte bine si nu credem ca mai are nevoie de prezentari. Funk, Breaks, Fidget, House, Dubstep sau chiar si Drum&Bass sunt felurile sale principale si credeti-ne pe cuvant...nu dezamageste niciodata!


Pentru mai multe informatii Base Cafe pe Facebook: http://bit.ly/blzDyI