Wednesday, May 13, 2009

HEY! BARAKA'S REOPENING! JOI, 14 MAI 2009 @ BARAKA


&


prezinta:

HEY! BARAKA'S REOPENING!
heyevents.wordpress.com
- - - - - - - - - - - - - - -
JOI, 14 MAI 2009 @ BARAKA (Skate Park Herastrau, Bucuresti - intrarea din Pta. Charles De Gaulle)



- - - - - - - - - - - - - - -

Al doilea eveniment marca HEY! EVENTS pe luna Mai aduce crew-ul organizatoric intr-o a 3-a locatie din capitala - mai exact locul de "pelerinaj" al muzicii electronice pe timp de vara: Terasa Baraka powered by Tralala & H2O.
Ocazia este cu atat mai speciala intrucat Joi pe 14 Mai 2009 la Baraka sarbatorim REDESCHIDEREA OFICIALA a terasei alaturi de cativa dintre bunii nostri prieteni din spectrul DJ-ilor: VRT, REASH, TOMASAN, TONY031R si INVITATUL SPECIAL: CORN FLEX care ne va onora cu prezenta via Dresden.

Totul se va desfasura cu incepere de la ora 21:00 si cu INTRARE LIBERA

- - - - - - - - - - - - - - -

CORN FLEX (High Finesse / Dresden, DE)



In calitate de invitat special al serii, Corn Flex va fi principalul responsabil cu readucerea vibe-ului de vara in terasa. Principal promotor al sound-ului drum&bass in Dresden, alaturi de ceilalti membri ai crew-ului High Finesse, printre care Sam Francesco, Paula Herself, Luke Gooding, Albreax si altii, Corn Flex reprezinta unul dintre DJ-ii cu cea mai complexa, variata si in acelasi timp echilibrata selectie pe genul caruia i s-a dedicat. Adept al sound-ului liquid, dubwise si cu dese scapari in dub sau grime, Corn Flex a devenit un nume demn de luat in calcul dupa ce s-a gasit pe line-up-uri alaturi de Danny Byrd, Logistics, Big Bud, Redeyes, TRG, Kuttin Edge, MC Mike Romeo si multi altii. In Romania si-a facut simtita prezenta de nenumarate ori, in principal in Tg. Mures alaturi de BaMSe dar si in orase ca Timisoara, Cluj, Brasov sau Bucuresti. Ultima sa prezenta in capitala a fost acum mai bine de un an, la Fabrica, alaturi de MC Mike Romeo, BAU si Sam Francesco.

Myspace Corn Flex|High Finesse



Local support:

VRT (Groove++ / Bucuresti)

REASH (Hey! / Bucuresti)

TOMASAN (Dubstep.ro / Bucuresti)

TONY031R (Dubstep.ro, Hey! / Bucuresti)


- - - - - - - - - - - - - - -

Veti auzi deci drum&bass, dubstep, breakbeat de la cei patru care il vor incadra pe invitatul principal care va presta un set fresh de drum&bass!

- - - - - - - - - - - - - - -

http://heyevents.wordpress.com

http://www.myspace.com/heyeventsro

No comments: