Wednesday, August 19, 2009

[21-22.08] Get Out! - Open Air Festival Tg. Mures

DownSounD & baMSe are placerea de a va prezenta GET OUT!
primul festival open air 100% electronic din Targu Mures


Click the image to open in full size.



Get Out!, un indemn pentru a iesi nu doar la aer curat, iarba verde, minunata ferma de cai sau alte placeri pe care vara vi le ofera, ci si o oportunitate de a petrece un weekend alaturi de prieteni si unii dintre cei mai cunoscuti artisti ai momentului din scena muzicii electronice.
Situat la 10 km de Tg.Mures, Sanisor si mai exact Kasano Ranch, ofera sansa de a practica activitati in aer liber cum ar fi calaritul, plimbari cu trasura, tir cu arcul, paintball, flying fox si alte concursuri surpriza. Mancarea si bautura specifice zonei fac parte din meniul propus pentru a avea un weekend perfect intr-un peisaj mirific.
De la poenita propusa pe post de zona de camping, toalete si dusuri ecologice, post de prim ajutor si pana la siguranta si paza voastra si a bunurilor voastre, sunt servicii de care festivalul nu se va lipsi.
Meniul muzical contine tot ce poate oferi mai bun scena nationala de muzica electronica si va fi piperat cu doi reprezentati de top ai scenei maghiare de drumandbass.



Safair / Spinline / Social Studies / Tactile Vinyl

Click the image to open in full size.

DJ Safair face parte din elita de producatori si DJ pe care Ungaria i-a oferit scenei drum and bass mondiale. Ca membru fondator a colectivelor Tactile si Spinline si a grupului de promoteri Bladerunnaz a luat parte de la inceput in evolutia scenei drum and bass din Ungaria. Productiile proprii si cele impreuna cu Tactile, Spinline si cu artisti ca Munk si Naibu au rezultat piese de succes ca Gonzo, Free My Soul, The Mist, The Borg, Deliver Me, Antarctica care au adus aprecierea scenei mondiale si au atras atentia celor mai improtante case de discuri, avand lansari la: Hospital, Social Studies, Frequency, Levitated, Orgone, DSCI4, Avalanche, Function, InnAactive, Hard Edged, State of Mind Music, L-Plates, Tactile Vinyl, etc.
http://www.myspace.com/spinlinekru
http://www.myspace.com/tactilevinyl
 


Bal / Vampire / Brand Nu / Influence

Click the image to open in full size.

DJ Bal este protagonistul de baza in promovarea genului muzical si a culturii drum and bass din Ungaria inca din anii 90, fiind unul dintre cei mai consacrati DJ si membru fondator al Bladerunnaz. Avand mentori ca Palotai, Tommyboy sau Bassface Sascha si-a format propriul stil, seturile lui fiind puternic influentate de catre artisti ca D-Bridge, Calibre, Bad Company, Source Direct, Hidden Agenda, Ninja Tune etc. Productiile sale precum The Promise, Remembrance, Marquee Moon, I Want You To Know, Blow Up au fost lansate la casele de discuri Vampire, Influence, IPC ProFile etc. si l-au pozitionat pe harta mondiala de drum and bass.
http://www.myspace.com/balmusique
 


Dudu & Tina / AnonimTM

Click the image to open in full size.

Dudu este considerat a fi unul din veteranii dnb-ului in Romania. Este prezent in scena din prima zi si inca activeaza ca si dj, promoter si radio host, fiind mereu un deschizator de drumuri in zona dnb din Romania.Impreuna cu Ufo pune bazele miscari underground in Timisoara , cu legendarele petreceri de hala din 95 96 iar in 98 imreuna cu 3 prieteni ,formeaza AnonimTM , organizatie conceputa cu scopul de a promova miscarea breaks. Cel mai important proiect al sau, pe care il conduce alaturi de bunul sa prieten din copilarie, Roli Breaker, este desigur festivalul open air 48H. In 2004, alaturi de dj SUV, dau drumul proiectului „Looking for a voice”, moment in care a marcat descoperirea talentatei MC Tina care devine in scurt timp vocea anonimTM. 

Din momentul cooptari sale in organizatia AnonimTM, MC Tina a avut ocazia de a performa pe scena alaturi de nume ca: dj Suv, Don E, dj Storm, Kabuki, Circuit Breaker, Paul Arnold, Big Bud, Contour, Klute, Alley Cat, Nookie, Tanith, Flight & Deeizm, A-Sides, ,dj Randall, in cadrul a mai multor evenimente din Romania.In 2004 a pornit o adevarata idila muzicala alaturi de BAU (Brigada Artistica Urbana) o trupa cu care acopera o gama larga de genuri muzicale (dnb, breakbeat, nu-jazz). A participat cu trupa la multe evenimente si festivaluri in tara cat si internationale. Cat despre ea ca si MC, ii place sa improvizeze pe scena, sa auda melodii noi care sunt o sursa de inspiratie pentru ea.
http://www.myspace.com/duduanonimtm
http://www.myspace.com/tinaemcee
 


Mesmer / Sound of Habib / Scarcity


Click the image to open in full size.

Recunoscut ca fiind cel mai prolific producator de breaks din Romania, Mesmer nu s-a multumit doar cu albumul, foarte apreciat peste hotare de altfel, scos la renumita casa de discuri Sound of Habib, intitulat Furious Fish. Mesmer are mult de lucru in prezent, muncind aproape fara pauza atat pentru propriul sau label, Scarcity Records, ce va fi lansat foarte curand, cat si pentru numeroase case de discuri precum Re:Connect, Bombtraxx, Sango, Glack Audio si altele. Cu un mod de abordare specific si un stil propriu, de catre multi intitulat "oldschool meets nuschool breaks", el pune Romania pe harta breakbeat internationala. Releasurile lui Mesmer au la baza credinta sa ca breakbeat este un stil puternic, foarte imaginativ si profund.
www.myspace.com/mesmer1979
www.myspace.com/meszmehr
www.myspace.com/scarcityrecords


Rapala / LBC / Kojokstan Troopers
 / Dub Predatorz

Click the image to open in full size.

Activeaza in domeniul muzici electronice din 2000 cind s-a alaturat grupului LBC ,implicindu-se in promovarea muzicii electronice in Tg-Mures prin organizarea mai multor evenimente in acest scop. Mixind pe la diverse evenimente locale, numele sau incepe incet incet sa se faca cunoscut ,fapt ce il propulseaza pe scenele unor festivaluri mari din tara cum ar fi De la Hoya, 48H,Summerbreak sau Tmbase ajungand sa fie unul dintre cei mai cunoscuti DJ in domeniu.
Stilul sau este caracterizat prin diversitate muzicala si dinamism,abordind diferite genuri din sfera "ritmurilor sparte". Astfel, seturile sale imbina in mod coerent "arome" de hip-hop, nu-funk, brokenbeat, nu-jazz, bigbeat sau drum and bass,fiind mereu surprinzatoare si imprevizibile!

www.myspace.com/rapalla

Bread&Butter 

Click the image to open in full size.

Pasiunea pentru muzica pe suport analog a dat nastere proiectului Bread&Butter in vara anului 2007 cand Hieroglipha si Sclava Isaura s-au intalnit si s-au decis "sa-si faca formatie". Acum invart cu pasiune si dedicatie rotile de fier lasand sa iasa prin difuzare muzica proaspata de pe toate continentele. Painea cu unt se asezoneaza dupa gust cu jazz, funk si samba, iar dupa ce se rumeneste la 180 de grade in cuptor maestrii de ceremonii, colorati, din africa, mexic si brazilia vin si dau savoarea finala, fiecare pe limba lui.

http://www.myspace.com/breadtothebutter 

Tomasan

Click the image to open in full size.

Toma Soare a.k.a. Tomasan, nascut in 1984 in Heilbronn (Germania) este unul dintre cei mai activi DJ si promoteri de party din Romania. Cu studii de chitara si bongos, hranit cu bossa nova, jazz, funk si hip-hop, Tomasan isi imparte setul de obicei, in mai multe bucati, mixeaza dubstep si breakbeat sau invers, alteori se intampla sa se vada prins intr-un mashup de 2step, ghetto house, booty, baltimore, wobble electro, uk funky si toata gama de muzici cu bas.
Tomasan a mixat in majoritatea cluburilor din Bucuresti si din tara, a fost invitat la festivalurile de muzica electronica din Romania: Summer Break (Deva), Delahoya (Cluj) si 48H (Timisoara); a fost prezent de 2 ori la RadioAnonimTM in Timisoara, de 2 ori la Radio Lynx in Bucuresti, i s-a difuzat un set la Radio Deea, de curand a sustinut un live-mix special de funk pentru IbizaSonica Radio si a fost invitat in studio de radio-uri precum OneFM si ProFM.
www.myspace.com/tomasounds


The Kasano Ranch 


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.

Preturi festival

Bilet Weekend -- 50 Ron
Bilet Zi -- 30 Ron
-- Biletele se pot achizitiona la fata locului --

Bere 0,5l.
Ciuc -- 3,0
Golden Brau -- 3,0
Tuborg -- 3,5
Carlsberg -- 5,0
Heineken -- 5,0


Shot 5cl.
Jagermeister -- 7,0 

Stalinskaya -- 3,0
Exclusive -- 3,0
Alexandrion -- 4,0
Jack Daniels -- 8,0

Racoritoare
Apa minerala 0.5l. -- 3,0
Apa minerala 1.5l. -- 4,0
Cola 0.5l. -- 5,0
Cola 2l. -- 8,0
Cafea -- 2,0

Bucatarie
Gratar -- 10,0
Mici -- 2,0
Cabanos -- 3,0
Muratura -- 2,0

Indicatii de transport

Click the image to open in full size.
Transport public: Autogara & Gara CFR - Statie maxi-taxi spre M. Nirajului - 
1,5Ron - Liniile 17; 43 
Taxi: 
Autogara & Gara CFR - Statie maxi-taxi spre M. Nirajului - 10Ron
Masina: 

- E60 dinspre Brasov, la sensul giratoriu din cart. Tudor prima la dreapta, apoi parcurs 10km pe D135. 
- E60 dinspre Cluj Napoca, la Mures Mall spre dreapta si 
la sensul giratoriu din cart. Tudor prima la stanga, apoi parcurs 10km pe D135. 

Click the image to open in full size.
Transport public: Statie maxi-taxi spre M. Nirajului - 2km dupa Sanisori = Get Out! - Kasano Ranch - 3.5Ron
Taxi: 
Autogara & Gara CFR - 2km dupa Sanisori = Get Out! - Kasano Ranch - 40Ron

Click the image to open in full size.
2km. dupa Sanisori indicator la dreapta pt. Get Out! - Kasano Ranch

Program maxi-taxi

Vineri
Tg. Mures-Get Out!- la :00 si :30 intre orele 07:00-21:00
Get Out!-Tg. Mures- la :10 si :40 intre orele 07:10-21:10

Sambata
Tg. Mures-Get Out!- la :00 intre orele 07:00-20:00
Get Out!-Tg. Mures- la :10 intre orele 07:10-20:10

Duminica
Tg. Mures-Get Out!- la :00 intre orele 07:00-20:00
Get Out!-Tg. Mures- la :10 intre orele 07:10-20:10


Line-up

Main Stage

Vineri 21 August

21:00-22:00 - WRK
22:00-24:00 - Bread & Butter 
24:00-02:00 - Dudu & Tina
02:00-04:00 - Safair 
04:00-05:30 - Rapala
05:30-07:00 - Techline
07:00-10:00 - A-tesz & Lejoix

Sambata 22 August

21:00-24:00 - Zicu - DEX - Sauce
24:00-02:00 - Mesmer
02:00-04:00 - Bal 
04:00-07:00 - Tomasan & Acqzuel
07:00-10:00 - Addo & Dan Bazix

Lounge Stage

Vineri 21 August - intre orele 17:00 - 21:00
Sambata 22 August - intre orele 10:00 - 21:00

Sumecz
JTR
Green Ninjaz
Aeromaschine
Koyr
Dudawles


 Sambata 22 August de la ora 10:00 concurs de fotbal de masa - DYP
- inscrierea se face la casa de bilete pana sambata la ora 09:00
- premiile vor fi oferite de catre 
smuff.ro


No comments: